Om KATSJ

Drejervej 11
Københaven NV, 2400
Denmark

CVR 30095448

Om KATSJ

KATSJ Børneforening er en organisation for familier, baseret i hjertet af Nordvest, København. Vores mål er være en kilde til integration, kreativitet, refleksion, refleksion og fællesskab blandt lokale børn i alderen 0-12 år. Vores mission og program er indrammet i et kristent verdensbillede, da vi tror på, at et barns trivsel er både åndeligt, såvel som fysisk, mentalt og socialt.

Vi ønsker at inkludere alle og derfor er det meget vigtigt for os at byde alle børn, uanset race, religion, kultur eller tro velkommen i KATSJ.

Vi tilbyder et stabilt og sikkert miljø, samt aktiviteter som hjælper børn til at udforske og udvikle deres sociale og kreative evner, mens de danner relationer på tværs af socioøkonomisk status og kultur. Vores uddannede og engagerede team af frivillige voksne, efterstræber åbenhed og dialog blandt alle børn der deltager i KATSJ. Herved skabes et miljø hvor børnene kan føle sig trygge ved at stille spørgsmål og få hjælp til at navigere forskellige faser i livet.

KATSJ er stolte af at samarbejde med andre lokale organisationer om at opnå vores mission. Dette inkluderer Ung Mosaik, Kirken i Kulturcenteret, Cafe Kant, og Ferielejr. Vigtigst af alt ser KATSJ forældrene som de primære samarbejdspartnere og byder dem velkommen til at deltage i alle aktiviteter

Vores aktiviteter inkluderer:

  • Børnekirke
  • Friends and Family 
  • KATSJ Online
  • Familiekonferencer
  • Sommer aktiviteter samt specielle aktiviteter ved højtider

KATSJ Ledelse

Steven Baldock
KATSJ Administrator
steven.baldock@kulturcenter.dk

Matt Thompson
KATSJ Manager
matt.thompson@kulturcenter.dk

KATSJ politik om beskyttelse af børn

Vores børns sikkerhed og velvære, mens de er i vores varetægt, har højeste prioritet i KATSJ. Vi henholder os til de principper som findes i vejledningen Det gode samvær i kirkens børne- og ungdomsarbejde udgivet af Frikirkenet.dk

Vejledningen findes på både engelsk og dansk

Kontakt os

Drejervej 11
København, 2400
Denmark
%d bloggers like this: