KATSJ værktøj og inspiration til forældre


Praktiske redskaber og inspiration til børn, forældre og familier

KATSJ samarbejder med lokale og globale organisationer om at tilbyde de bedste programmer for de børn vi arbejder med.Samtidig arbejder Katsj på at udruste forældre med ressourcer og redskaber.

Nedenfor vil du finde inspiration og praktiske vejledninger, programmer, artikler, videoer, podcasts og meget andet.

KATSJ politik om beskyttelse af børn

Vores børns sikkerhed og velvære, mens de er i vores varetægt, har højeste prioritet i KATSJ. Vi henholder os til de principper som findes i vejledningen Det gode samvær i kirkens børne- og ungdomsarbejde udgivet af Frikirkenet.dk

Vejledningen findes på både engelsk og dansk

Parenting for Faith

“Parenting for Faith” (Forældre for tro) er en organisation med base i England, som udruster forældre til at støtte troen hos deres børn og teenagere. Deres hjemmeside indeholder hundredvis af artikler om forskellige emner, samt praktiske ressourcer til forældre. På deres hjemmeside finder du gratis online kurser og en podcast serie som du kan lytte til.

Børn og Tro

Målet for Børn og Tro er at præsentere den kristne tro for børn på deres niveau. Læreplanerne fra Børn og Tro bruges for børn i skolealderen som deltager i Giga, vores børnekirke for børn i alderen 6-12 år. Hvis du gerne vil vide hvad vi underviser i Giga, kan du smugkigge her. Der er gratis materiale og et overblik over undervisningsfilosofien bag ”Hoved, Hjerte, Hænder”.

Scandinavia

Scandinavia er vores lokale kristne forlag, de har deres lager i samme bygning som KATSJ. De har et stort udvalg af bibler, andagtsbøger, børnebøger, e-bøger og lydbøger. Vi opmuntrer dig til at finde læsestof her.

Family Laboratory

Family Laboratoriet er en del af Dansk Oase og støtter op om børn og deres familier ved at vejlede gennem at sætte fokus på gode ressourcer, arrangere inspirationsdage og facilitere netværks aktiviteter. Familie laboratoriets hjemmeside har en blog og andre nyttige ressourcer som kan støtte dig som forælder.

Global Leadership Summit

KATSJ støtter Global Leadership Summit (GLS), og vores medarbejdere og frivillige har ofte deltaget i den danske konference når den afholdes i Kirken i Kulturcenteret.

Forældre har adgang til de materialer som GLS tilbyder. Materialerne er designet til at inspirere og udruste dig til at være leder i kirken, på din arbejdsplads og i dit hjem.

Novia.dk er den officielle videreforhandler af materialet fra Global Leadership Network.

Frikirke for Alle

KATSJ børnekirke har grundlag indenfor frikirkerne. Dette PDF-hæfte fortæller hvad en frikirke i Danmark er og hvilken betydning det har for vores organisation og de familier som kommer i en frikirke.

Tro I Familien

Denne bog fra Familie Laboratoriet hjælper forældre med kreative måder til at tale om tro og hvordan udfordringer i hverdagen kan håndteres.

Open Doors

Open Doors har lavet en række tegneserie med temaer om håb, tro og tilgivelse som kan hjælpe børn til at få en sundt perspektiv på deres eget liv og tro på Jesus.

Danmarks Kirkelige Mediecenter

Danmarks Kirkelige Mediecenter har et stort udvalg af film, historier og spil for børn og deres familier, inklusiv de velkendte historier med ”Sigurd og Snapper”, Sigurd fortæller bibelhistorier; Historier om verdens uretfærdighed og Sigurds historier om at være til.

%d bloggers like this: