KATSJ Plus


Tilbyde børnekirke til børn med særlige behov

I KATSJ anerkender vi, at børnekirken med masser af energi og mange aktiviteter, ikke nødvendigvis imødekommer behov hos alle børn der kommer. Mange børn slås blandt andet med overbelastning af sanser, kommunikationsudfordringer (verbalt eller socialt), udviklingsforstyrrelser og vanskeligheder med at fokusere i længere tid.

KATSJ Plus tilbyder et miljø, hvor børn med særlige behov, både med og uden diagnose, har frihed til at opleve kirke i et fredeligt og struktureret miljø, på deres vilkår. Vi lægger stor vægt på personlig kontakt og tilstræber at der er en frivillig per barn i børnekirken. Alle vores KATSJ Plus frivillige har gennemgået et baggrundstjek og har modtaget særlig træning til at arbejde med børn med særlige behov.

For at bevare et godt og trygt miljø, og tilbuddet om personlig kontakt, er antallet af børn i hvert klasseværelse begrænset til max fem børn af gangen.

KATSJ Plus er åben for børn i alderen 3-12 år.

For at dit barn kan deltage i KATSJ Plus, bedes du udfylde en “optagelses”-formular. Oplysninger herfra hjælper os til at forstå dit barns særlige behov og dermed imødekomme disse. Du har mulighed for at reservere en plads til dit barn online hver uge. Pladserne reserveres efter “først til mølle”-princippet.

KATSJ Plus er planlagt til officiel opstart i marts 2021.

Vi søger hele tiden nye frivillige som kan være med i vores arbejde, enten som børneven, hjælpelærer eller i vores velkomstteam. Har du interesse i at tjene i Katsj Plus, så udfyld formularen her og en af vores teamledere vil kontakte dig indenfor 3 dage. 

%d bloggers like this: