KATSJ Lokale Aktiviteter


At føre Nørrebro sammen om mad, sjov og venner

*Grundet COVID-19 restriktioner er vores lokale aktiviteter pauseret. Vi håber at kunne starte op igen så snart det igen er muligt.

Fastelavn

Fastelavn er en tradition, der går langt tilbage i den danske historie. Vi tror på vigtigheden af at fejre mangfoldigheden i vores nabolag og samtidig dele danske traditioner og fejring af festlige dage. Vores fastelavnsfest opmuntrer børn i lokalområdet til at lære om dansk kultur og knytte bånd til andre børn og deres familier.

KATSJ Fastelavn indeholder aktiviteter for børn i alle aldre. Alle børn opfordres til at klæde sig ud. Ud over at slå katten af tønden, synger vi også sange, spiser fastelavnsboller og lærer om historien bag fastelavn.

Fastelavn fejres oftest i februar.


The Party

Påsken er en af de vigtigste helligdage for kristne. I KATSJ fejrer vi påsken med maner med en kæmpe fest. Vi kalder denne spektakulære fejring for The Party.

The Party forvandler Kirken i Kulturcenteret til et rum med forskellige spændende og engagerende oplevelser. I kælderen er der festlige boder og et kæmpe kagebord (det har været vist i de danske nyheder!). Derudover er der lokale madvogne, som sælger lækre retter.

Vi samarbejder også med Københavns Zoo, som kommer med alle former for uhyggelig og hyggelige kravlende eller dunede dyr, som børnene kan få lov til at holde, røre ved og nyde. Der tilbydes kamel- og æselridning for at gøre oplevelsen komplet.The Party finder oftest sted i slutningen af marts eller begyndelsen af april, afhængig af hvornår påsken falder. I 2021 falder The Party søndag d. 4. april.

The Party

Søndag 4. april 2021 (på pause pga COVID—hold øjne med)
Kl. 13:00 (begynder lige efter gudstjenesten som er åben for alle)
Kirken i Kulturcenteret, Drejervej 15

Halløj i Mimersparken

Sommeren nydes bedst udendørs, og det benytter vi os altid af! Mens børnene holder sommerferie, har vi den bedste metode til at sende kedsomhed på porten, møde nye venner og bruge deres energi.

Halløj i Mimersparken er en hel uge med udendørs aktiviteter på Nørrebro. Kom og vær med når vi spiller musik, tilbyder ansigtsmaling, hoppeborg, vandkampe, sportskonkurrencer, lækre snack og meget meget mere 😉 

Halløj i Mimersparken

Mandage-fredage i skolernes sommerferie
Tid og dato kommer senere
Mimersparken, Nørrebro

Nytårsaftensfest

Der er intet som et dansk nytår. Selvom det populært siges “the same procedure as last year”, så er vores fejring af nytåret sjældent en gentagelse. Vi sørger for en festlig, sjov og livlig fejring med fokus på familien.

Hvem har ikke lyst til at være med til en nytårsfejring med manér? Vi deler et nytårsmåltid sammen, ser dronningens nytårstale, tilbyder særlige aktiviteter for de mindre børn og udbringer en skål for det nye år. Til sidst samles vi på tagterrassen i kulturcenteret og ser det imponerende fyrværkeri over København sammen.

KATSJ Nytårsaften Fest

31. december kl. 18.00
Kirken i Kulturcenteret, Drejervej 15, Nørrebro

%d bloggers like this: