Katsj Børnekirke – Nano

Børn i alderen 3 til 5 år

Hvid sal, Drejervej 15

Søndage kl. 11:00

Nano tilbyder en oplevelse for børn, som de helt sikkert vil nyde. Vores frivillige medarbejdere skaber en legende atmosfære, hvor børnene kan lære at agere sammen med hinanden, udvikle deres kreative og motoriske evner og opbygge et stærkt fundament for deres tro på Gud.

En typisk søndag i Nano starter med indregistrering kl. 10:40. Forældre kan indregistrere deres børn gennem vores digitale tjek-ind system– eller hvis det er første gang de er her, registrere dem i vores system. Alle børn tildeles et nummer for at skabe sikkerhed og for at give os mulighed for at kontakte forældrene hvis der behov.

Nano lægger ud med fri leg og strukturerede aktiviteter, ledt af vores frivillige. Omkring kl. 11:20 samler vi børnene og synger sange sammen, og der bliver læst en bibelhistorie. Ofte dramatiseres historien af en af vores frivillige, gennem illustrationer, dukkespil eller skuespil. Vi bruger også tid på at spørge ind til hvordan børnenes uge har været, giver mulighed for at de kan stille spørgsmål til bibelhistorien og vi beder sammen.

Herefter er vi kreative sammen. Børnene inviteres til at tegne, male eller at kreere noget som tager udgangspunkt i den bibelhistorie, de har fået fortalt. De bliver opmuntret til at tage deres kreation med hjem og lade det danne ramme om drøftelse af hvad de har lært.

Til sidst samler vi børnene i mindre grupper efter alder, så de kan lære hinanden at kende og hermed på den måde opbygge nye venskaber. Tiden her bliver brugt på snack og fællesskab under vejledning af en frivillig.

Nano slutter kl. 12:40. Forældre bedes hente deres børn kl. 13:00.

Nanos favorit aktiviteter for børn er: 

  • Bygge med Duplo Lego
  • Tegne, male og farve
  • Bygge med Flexitrak
  • Snack tid

Nano ledes af Christina Uhrenholdt, mor til 3 poder, socialrådgiver og frivillig gennem mange år.

%d bloggers like this: