KATSJ Børnekirke

Som en del af Kirken i Kulturcenterets program søndag morgen, giver KATSJ Børnekirke børn mulighed for at høre om Jesus og lære Bibelen at kende i en sjov og relationsbåret atmosfære. Der er tre grupper dedikeret til hver sin aldersgruppe. Du kan klikke nedenfor for at læse mere om den enkelte gruppe:

Pico

0–2 År | Blå Sal

Nano

3–5 År | Hvid Sal

Giga

6–10 År | Råd Sal

I hver gruppe stræber vi efter at skabe et struktureret og hyggeligt miljø, hvor børn kan være sammen med hinanden og med vores erfarne team af frivillige. De kan synge, danse, lære og lege imens de hører et budskab om kærlighed og håb på en måde, de kan forstå og relatere til. 

Alle grupper i KATSJ mødes søndag kl. 11.00 – 12.30 i Kirken i Kulturcenteret, Drejervej 15 på Nørrebro.

Vi Taler Engelsk / We Speak English

KATSJ Børnekirke får ofte internationale besøgende og vi er klar til at tale engelsk med dig. Informer os blot ved jeres ankomst, og så sørger vi for, at dit barn møder en af vores mange tosprogede frivillige.

KATSJ Children’s Church often gets international visitors, and we’re ready to speak English with you. Simply let us know when you arrive, and your child will be paired up with one of our many bi-lingual volunteers.

Baby Rum

Udover børnekirken er der også et rum i forbindelse med Kultursalen for børn i alderen 0-1 år og deres forældre. De små børn kan lege, slappe af og spise mens deres forældre kan se og lytte til gudstjenesten igennem et glasvindue og lydsystem.

Sovende børn i barnevogne kan også efterlades i receptionen, hvor der vil være supervision af vores velkomstteam.

%d bloggers like this: